Partyjurken onder de 30 euro

Het meest voor de hand liggende probleem van elke vrouw: talloze feestjes staan gepland en je hebt niets om aan te trekk...

Het meest voor de hand liggende probleem van elke vrouw: talloze feestjes staan gepland en je hebt niets om aan te trekken. Wij hebben vier verschillende partyjurkjes voor je op een rijtje gezet. De decembermaand is al prijzig, dus daarom zijn onze budget shoppingskills toegepast. Het doel: vier verschillende partyjurken onder de 30 euro! Wie zegt dat je veel geld uit moet geven om er fantastisch uit te zien?

High low dress
Wil je een nette maar toch stoere jurk? Ga dan voor de high low jurk. De achterkant wekt de illusie van een classy maxi jurk. maar aan de voorkant zit een verassing. De voorkant is namelijk kort! Deze jurk showt je benen, maar net niet te veel.

High low dress, H&M, €14,95

Gouden one shoulder dress
Show wat armcleavage in een sexy one shoulder jurkje. Goud is de kleur van kerst, dus wees niet bang om een jurkje geheel in die kleur te dragen. Ga voor dit gouden pailletten jurkje. Het is feestelijk en met het mooie schouderdetail dient het perfect als partyjurk.

Pailletten jurk, Nelly, €24,95

Klassieke rode peplum jurk
Bij een wat nettere aangelegenheid kun je kiezen voor een wat langere jurk tot net boven de knie. Om het wat spannender te maken, raden wij een jurkje met peplum detail aan! Dit verbreekt de casual uitstraling van de jurk. Als je niet bang bent om op te vallen, ga dan voor chique in het rood.

Rode jurk, Mango, €19,95

Little black dress
Een LBD is nooit weg! Deze kun je met behulp van accessoires en een paar goede hakken omtoveren in een mooie feestjurk. Zoals je ziet, hoeft de LBD helemaal niet duur te zijn. Een zwarte jurk kun je gebruiken als basis. Geef er je eigen draai aan door het te stylen met accessoires. (LR)

Zwart jurkje, Nelly, €27,95

Bron afbeelding: Imaxtree

 

Laatste nieuws