Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin Bieber zingt over liefdesverdriet

Justin Bieber steekt zijn liefdesverdriet niet onder stoelen of banken. In zijn nieuw nummer Nothing Like Us zingt hij o...

Justin Bieber zingt over liefdesverdriet

Justin Bieber steekt zijn liefdesverdriet niet onder stoelen of banken. In zijn nieuw nummer Nothing Like Us zingt hij over zijn verbroken relatie met Selena Gomez, meldt US Magazine.

Volgens een bron is het hele verhaal van hun break te horen in het nummer. “Het gaat over hoe hij het uitmaakte met haar, hoe zij hem smeekte om haar terug te nemen en zijn beslissing dat het voorgoed voorbij is”, aldus de insider. “Dit is zijn antwoord voor Selena.”

Op de website staat dat in het nummer te horen is dat de liefde tussen de twee echt was, maar dat Justin niet meer kon omgaan met al het drama. In het tweede couplet zou hij onder meer zingen: “Ik heb je alles gegeven, alles wat ik kon geven, waarom duwde je me weg, ik bleef verward achter”, en zo gaat het nog even door.

Later zingt Justin ook nog: “Dat is nu verleden tijd, we zijn niet meer samen, ik denk dat het zo is bedoeld, we waren zo perfect samen, ik wil dat jij dat ook ziet.”

Via Twitter kondigde de zanger de akoestische versie van zijn album Believe aan, waar het nummer op staat. “In minder dan 24 uur brengen we #BELIEVEacoustic aan de wereld. Geschreven vanuit mijn hart. Ik hoop dat jullie het mooi vinden”, zo schreef Justin eerder op de dag. Op de nieuwe plaat staan nog twee nieuwe liedjes. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images