Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lindsay Lohan met spoed naar rechtbank

De nieuwe advocaat van miss Lohan, Mark Heller, heeft gisteren (een dag voor haar rechtszaak) doorgegeven aan de rechter...

Lindsay Lohan met spoed naar rechtbank

De nieuwe advocaat van miss Lohan, Mark Heller, heeft gisteren (een dag voor haar rechtszaak) doorgegeven aan de rechter dat Lindsay te ziek is om te vliegen naar de rechtbank in Los Angeles.

Volgens haar advocaat heeft de actrice een infectie aan haar luchtwegen en zou het niet veilig zijn om te vliegen van New York naar LA. Alsof dit nog niet ongeloofwaardig genoeg klinkt, is Lindsay gistermiddag ook nog eens gespot tijdens het winkelen. TMZ plaatste foto’s online van de shoppende actrice in SOHO, New York.

Dit viel natuurlijk niet goed bij de rechtbank! Naar verluidt heeft de rechter besloten om een arrestatiebevel uit te vaardigen als Lindsay zich niet op tijd in Los Angeles meldt voor haar rechtszaak.

Het lijkt erop dat de actrice zich toch maar heeft bedacht want ze heeft gisternacht meteen een vlucht genomen van NY naar LA. Ze zou 245 dagen in jail kunnen belanden voor het schenden van haar proeftijd vanwege het shoplifting schandaal vorig jaar. (CCA)