Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Victoria Beckham is voetbalexpert

Victoria Beckham is meer dan een modepopje. De 38-jarige fashionista weet opvallend veel van voetbal. Posh Spice is volg...

Victoria Beckham is voetbalexpert

Victoria Beckham is meer dan een modepopje. De 38-jarige fashionista weet opvallend veel van voetbal. Posh Spice is volgens Daily Star de drijvende kracht achter de opkomst van zoon Brooklyn in de voetbalwereld.

Volgens de coaches van zijn jeugdteam in Los Angeles kan de 13-jarige Beckham een hele grote worden in het professionele voetbal. “We hebben veel met Brooklyn gewerkt”, zegt een insider bij FC Los Angeles. “De jongeman heeft een hoop talent.”

Victoria’s fanatisme bleef in Amerika niet onopgemerkt. “Victoria is een serieuze voetbalmoeder. Ze belde Brooklyns coach twee keer per week.” En dat niet alleen. “Ze kon uren kletsen over tactieken, welke positie het beste bij Brooklyn paste en zelfs wat zij dacht dat hij kon doen om zijn spel te verbeteren.”

Victoria Beckham weet volgens de insider op voetbalgebied precies waar ze over praat, ongetwijfeld geleerd van manlief David, en moedigt haar kinderen keihard aan. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images