Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sneak preview: & Other Stories

Het nieuwste winkelconcept van H&M heet & Other Stories. In Parijs, Londen, Barcelona, Kopenhagen, Berlijn, Stockholm...

Sneak preview: & Other Stories

Het nieuwste winkelconcept van H&M heet & Other Stories. In Parijs, Londen, Barcelona, Kopenhagen, Berlijn, Stockholmzullen dit voorjaar winkels openen. Hier moeten we helaas nog even wachten op een store, maar gelukkig is er de straks de webshop stories.com die een dag vóór de stores opent en gewoon in Nederland bezorgt.

& Other Stories wordt gelanceerd voor iedereen die high fashion wil uitstralen. Fijn: als je shopt bij de winkelketen hoef je daar geen duizenden euro’s aan uit te geven. Voor een sneak preview van de collectie vlogen we een dagje op en neer naar Londen. Daar hing de collectie, net als straks in de winkel, gesorteerd op de vier fashion stories: contradiction & minimalist, industrial, sophisticated & architectural en poetic & dandy. Wat je stijl ook is, elk thema heeft musthaves. Dat is niet voor niets. Het motto van & Other Stories is: “onze collecties zijn gemaakt om een persoonlijke look te creëren”.

Wat je kunt verwachten als je gaat shoppen bij & Other Stories? In de showroom spotten wij het perfecte leren bikerjack, ringvormige ketting, metallic rok, rechtlijnige jurk met golvenprint, spiraalring, reflecterende zonnebrillen, trenchcoat met leren kraag, architectonische plateauschoenen met prijskaartjes van €9 (ring) tot €249 (bikerjack).

De kledinglijn van & Other Stories zal aangevuld worden met een beautylijn van make-up en bodyproducten waaraan een geurtje hangt dat is gecreëerd in samenwerking met parfumerie Byredo. (ET)