Triumph shapewear collectie SS13

Corrigerende lingerie ouderwets? Zeker niet! Shapewear wordt steeds populairder. Het zijn ook lang niet meer de huidkleu...

Corrigerende lingerie ouderwets? Zeker niet! Shapewear wordt steeds populairder. Het zijn ook lang niet meer de huidkleurige lingeriestukken waar je vroeger je oma per ongeluk in zag. Celebrities als Katy Perry zweren bij een goed en mooi corrigerend broekje.

Lingeriemerk Triumph presenteerde donderdagavond in The Lobsterhouse in Amsterdam hun nieuwe spring 2013 shapewear collectie bestaande uit onderjurken, hemdjes, broekjes en badmode. Verreweg van saai en degelijk, maar mooi kleurrijk en sexy door het gebruik van kant en doorzichtige belijningen.

Wil je ook shapewear proberen maar geen idee hoe? Een paar simpele tips:

Strakke bovenbenen en billen

Niet tevreden met je billen of bovenbenen omdat ze aan de volle kant zijn? Ga eens op zoek naar een corrigerend broekje. Je billen en benen zien er direct strakker uit. Ze hebben deze trouwens ook in een rokje. Handig voor onder een jurk!

Plattere buik
Ook voor iedereen die een plattere buik wenst, is er een oplossing: de corrigerende tanktop. Je buikje is spoorloos en je taille wordt extra benadrukt.

Strakker lijf
Wil je dat je hele lichaam er op zÂ’n voordeligst uit komt te zien? Dan is een corrigerende body een aanrader. Borsten, taille, buik en billen: alles ziet er geweldig uit!

Wespentaille
Droom je van een wespentaille? Er zijn slankmakende taillebanden op de markt en die maken je dromen waar! Je kunt deze onder ieder kledingstuk dragen en het geeft ook nog eens steun aan je rug.

Deze foto’s zijn gemaakt met de Samsung Galaxy Camera

Laatste nieuws