Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beyoncé over het donkerste hoofdstuk uit haar leven

Er is de laatste tijd veel geschreven over miss B. Zou ze nou wel of niet hebben geplaybackt tijdens de inauguratie van...

Beyoncé over het donkerste hoofdstuk uit haar leven

Er is de laatste tijd veel geschreven over miss B. Zou ze nou wel of niet hebben geplaybackt tijdens de inauguratie van president Obama? Komende zondag zijn wederom alle ogen op haar gericht wanneer ze zal optreden tijdens de Super Bowl in Amerika. Spannende tijden vol stress zou je denken, maar na wat Beyoncé allemaal heeft meegemaakt is dit een piece of cake.

De zangeres doet in haar nieuwe HBO documentaire, Life Is But A Dream, een boekje open over haar miskraam van twee jaar geleden. Beyoncé heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze haar eerste zwangerschap niet heeft kunnen volbrengen. Maar nu twee jaar later, is ze eindelijk klaar om er publiekelijk over te praten.

De namen waren al uitgekozen en ze had zich al helemaal voorgesteld hoe het kindje eruit kwam te zien. Maar toen Bey voor een check up naar het ziekenhuis ging, bleek er geen hartslag meer te zijn. Dit terwijl die een week van te voren nog duidelijk te horen was. De zangeres was heartbroken en dook meteen de studio in om haar gevoelens op papier te zetten. ‘’Dit werd het meest verdrietige liedje dat ik ooit heb geschreven’’. Maar het bleek de beste vorm van therapie te zijn voor haar. ”Het heeft me geholpen om door de de moeilijkste periode van mijn leven heen te komen.”

Nu, twee jaar later, is ze ontzettend blij met haar dochtertje Ivy Blue en man Jay-Z. (CCA)

Bron: perezhilton Beeld: Getty Images