Modeblunders van januari 2013

Januari is aan haar einde gekomen, en de grote modemissers van 2013 zijn al gemaakt! Afgelopen weken waren er diverse gr...

Januari is aan haar einde gekomen, en de grote modemissers van 2013 zijn al gemaakt! Afgelopen weken waren er diverse grote evenementen en awardshows, waaronder de SAG-Awards, de Golden Globes en Sundance Film Festival. De celebs droegen prachtige creaties van diverse ontwerpers, maar een paar modemissers hebben we toch wel gespot op de rode loper-events.

Afgelopen woensdag waren er diverse celebs aanwezig bij Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards in Sydney. Actrice Cate Blanchett zal na het dragen van deze jurk haar stylist waarschijnlijk de deur wijzen, want het lijkt net alsof ze een rood latex-lapje aanheeft! We vinden het zelf op een jurk van een gemene heks uit een sprookje lijken.

Op het Sundance Film Festival in Utah waren ook veel bekende gezichten aanwezig. De outfit van actrice Kate Bosworth was totaal een misser: ze droeg een camel-kleurige leren rok met daarop een top van bont. Haar schoenen zijn ook een hele aparte keuze: witte enkellaarzen met blokhakken.

De jurk van Jessica Alba tijdens de afterparty van de Screen Actors Guild Awards maakte ons een beetje duizelig. De zwart/wit geblokte jurk met pofmouwtjes is naar onze mening toch echt iets te veel van het goede.

Vinden jullie dit modemissers, of zou je het zelf wel dragen?

Bron beeld: Getty Images

Laatste nieuws