Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Video: Beyoncé rockt de Super Bowl

Beyoncé heeft vannacht een spetterend optreden gegeven tijdens de pauze van de Super Bowl. Ze deed zelfs een paar nummer...

Video: Beyoncé rockt de Super Bowl

Beyoncé heeft vannacht een spetterend optreden gegeven tijdens de pauze van de Super Bowl. Ze deed zelfs een paar nummers met haar collega’s van Destiny’s Child.

In de aanloop naar de American football-kampioenswedstrijd werd al gefluisterd dat het trio in de pauzeshow sinds lange tijd weer een optreden zou geven. Beyoncé, de frontvrouw van groep, trad dus inderdaad op met haar vriendinnen.

Eind vorig jaar werd bekend dat Beyoncé in de pauze van de Super Bowl een optreden zou geven. Toen vorige maand Destiny’s Child een nieuw nummer uitbracht, het eerste in acht jaar tijd, gingen er al snel geruchten dat Michelle Williams en Kelly Rowland haar zouden vergezellen op het podium.

Beyoncé begon haar optreden solo, maar na drie nummers sloten de twee aan voor een medley van hits van Destiny’s Child. Beyoncé sloot het optreden weer solo af.

Voorafgaand aan de wedstrijd zong Alicia Keys het Amerikaanse volkslied. Jennifer Hudson had even voor haar optreden samen met een kinderkoor van de Sandy Hook-basisschool, waar half december een schutter huishield, America The Brave gezongen.

Bekijk het optreden van Beyoncé en Destiny’s Child! (MB)