Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tracy Anderson over het trainen van Kim Kardashian

Sinds Kim Kardashian zwanger is van haar eerste kindje traint de realityster bijna dagelijks met de personal trainer van...

Tracy Anderson over het trainen van Kim Kardashian

Sinds Kim Kardashian zwanger is van haar eerste kindje traint de realityster bijna dagelijks met de personal trainer van de sterren, Tracy Anderson. ‘’Maar ik wil absoluut niets veranderen aan haar sexy curves’’, aldus Tracy tegen Hollywood Life.

‘’Kim volgt het Pregnancy Project en ze doet het fantastisch’’. De celebrity trainer die ook Jennifer Lopez en Gwyneth Paltrow trainde tijdens en na hun zwangerschap, is er van overtuigd dat Kim er na de bevalling beter uit gaat zien dan voordat ze zwanger was. ‘’Ik weet zeker dat dat gaat lukken, ze is jong en ze heeft mij als trainer’’.

Toch is trainen met Tracy Anderson geen garantie voor succes. Jessica Simpson, die trainde tijdens haar eerste zwangerschap ook met de celebrity trainer maar moest na haar bevalling nog een miljoenen deal met Weight Watchers afsluiten omdat het haar maar niet lukte weer terug back in shape te komen. (CCA)

Bron: Hollywood Life Beeld: Getty Images