Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alessandra Ambrosio lanceert kledinglijn

Victoria’s Secret topmodel Alessandra Ambrioso breidt haar imperium uit met een kledinglijn. De collectie, die in samenw...

Alessandra Ambrosio lanceert kledinglijn

Victoria’s Secret topmodel Alessandra Ambrioso breidt haar imperium uit met een kledinglijn. De collectie, die in samenwerking met Cherokee wordt gelanceerd, heeft een touch of Brazil en Malibu en draagt de naam Alé by Alessandra.

“Dit is geen hobby van mij. Ik ben al 15 jaar model en ontwerpen is gewoon een verlengstuk van mijn carrière. Ik zal nog steeds lingerie showen, maar dit is een overgang die ik al langere tijd in gedachte heb. Ik weet wat ik wil en wat ik wil zien. Ik wil tevreden zijn net als de klant. Ik lanceer een merk dat alles is waar ik gepassioneerd over ben,ervaring mee heb door op te groeien in Brazilië, de wereld rond te reizen etc.”

Voor het geld hoeft de Victoria’s Secret Angel het niet te doen. Onlangs prijkte ze nog op de lijst van Forbes als een van de betaalde topmodellen wereldwijd met een geschatte bankrekening van 4,8 miljoen euro. KASSA! Eerder lanceerde ze een schoenenlijn in samenwerking met Melissa. (DW)