Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Valerio Zeno is veeleisend in de liefde

Valerio Zeno is happy single. Toch is ook hij op zoek naar ware liefde en zou hij zich dolgraag settelen met de vrouw va...

Valerio Zeno is veeleisend in de liefde

Valerio Zeno is happy single. Toch is ook hij op zoek naar ware liefde en zou hij zich dolgraag settelen met de vrouw van zijn dromen.

“Ik denk voornamelijk dat ik de lat veel te hoog heb liggen. Ik ben heel erg pietje precies en ga niet voor minder”, zegt hij deze week in Grazia.

“Wat ik zoek, is iemand die heel ambitieus is, want dat betekent dat ze passie heeft. Pit. Een eigen mening. En dat ze voor zichzelf kan opkomen”, vervolgt hij. “Maar daarnáást moet ze er ook goed uitzien. Maar ik krijg toch echt het idee dat die combinatie niet bestaat. Ik ben haar in elk geval nog niet tegengekomen.”

Miss Perfect

Het is Valerio helaas nog niet gelukt om Miss Perfect te vinden. “Ze zijn er wel, vrouwen met een eigen carrière, die hun eigen plan trekken en leuke dingen ondernemen. Supersexy vind ik dat. Maar dan hebben ze weer niet het uiterlijk waarvan mijn hart sneller gaat kloppen.”

“Maar als ik díe dan weer ontmoet, zijn het vaak saaie, lege hulzen. Types bij wie de tijd stilstaat omdat ze niet weten wat ze willen en maar wat doen in het leven.”

Getrouwd

Heel af en toe komt hij dat soort dames wel tegen. “Maar dan zijn ze al getrouwd, haha. Dat zijn tenslotte de winnen de loten uit de loterij. Ook als ze niet bezet zijn, is het lastig, want dan zijn er altijd meer kapers op de kust”, aldus Valerio.

De presentator maakt zich echter nog niet zo druk. “Het moet ook allemaal niet te makkelijk gaan. Bovendien heb ik de tijd. Ik ben 29, dus mijn eierstokken zijn nog niet aan het rammelen, haha.”

Lees het hele interview met Valerio deze week in Grazia!

Beeld: ANP