Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Een dag uit het leven van een showbizzredacteur

Dat is nog eens een leuke opdracht: een dagje met de nieuwste Samsung GALAXY Camera op pad en alles wat ik doe vastlegge...

Een dag uit het leven van een showbizzredacteur

Dat is nog eens een leuke opdracht: een dagje met de nieuwste Samsung GALAXY Camera op pad en alles wat ik doe vastleggen. Hier komt ie!

Als showbizzredacteur van diverse websites van Sanoma, waaronder Grazia.nl, zit ik vaak op onze redactie. Gelukkig mag ik ook regelmatig op pad om verslag te doen van evenementen en BN’ers te interviewen. Dat vind ik natuurlijk het allerleukst!

Op 5 februari toog ik met de Fyra vanuit mijn woonplaats Rotterdam naar onze redactie in Hoofddorp. Ik startte de dag door achter mijn computer naar vers showbizznieuws te zoeken voor op de Grazia-website en -app.

Mijn modecollega Debbie en ik waren uitgenodigd voor de fashion show van Nikkie Plessen. Bovendien mochten we voorafgaand aan de show backstage een kijkje nemen en exclusief met Nikkie kletsen. Een snelle hap op Amsterdam Centraal en op naar The Harbour Club, waar de show zou plaatsvinden.

Aangezien ik nog nooit een modeshow had bijgewoond, keek ik mijn ogen uit! Wat een organisatie, wat een hectiek! Heel bijzonder. Nikkie bleek bovendien een super leuke, enthousiaste meid. Het was een erg gezellig gesprek!

Terwijl de BN’ers binnenstroomden, dronken Debbie en ik een drankje aan de bar. Daarna was het tijd voor de show: een half uur lang showden prachtige modellen Nikkies pronkstukken. Ze zoefden zelfs voorbij op schaatsen. Een trotse Nikkie nam na afloop het applaus dankbaar in ontvangst. Goede vriend van Nikkie Valerio Zeno zorgde voor de beats tijdens de afterparty.

Moe maar voldaan werden Debbie en ik in een wagentje naar onze bushalte gereden. Ik was laat thuis, maar ach, dit soort dingen maken mijn baan wel écht heel leuk!

Groetjes,

Marieke Brouwer

Met de Samsung GALAXY-camera kun je dankzij 3G en Wi-Fi foto’s direct vanaf de camera online delen met vrienden op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Kortom, je hebt dezelfde connectiviteit als bij je smartphone, maar met het grote verschil dat je een professionele camera (21x optische zoom, 16 mm lens) in handen hebt.

Win deze camera ook!

Wil jij kans maken op de nieuwe Samsung Galaxy Camera? Deel dan een goed verhaal op Twitter met de hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. Het verhaal mag uit het leven gegrepen zijn, maar je mag er ook een flinke dosis fictie aan toevoegen. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaald naar unieke foto’s door het comedygezelschap Boom Chicago en maken kans op een camera!