Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

The Hunger Games grote winnaar People’s Choice Awards

The Hunger Games is de grote winnaar geworden tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards. De film kreeg woensda...

The Hunger Games grote winnaar People’s Choice Awards

The Hunger Games is de grote winnaar geworden tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards. De film kreeg woensdagavond in totaal met vijf prijzen.

The Hunger Games werd onder meer gekroond tot beste film en beste actiefilm. Ook kregen acteurs Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth een prijs voor de beste chemie. Seth MacFarlane’s film Ted kreeg de prijs voor beste komediefilm.

Katy Perry ging naar huis met drie van de Amerikaanse publieksprijzen. Haar hit Part of Me werd uitgeroepen tot beste muziekvideo. Ook won ze in de categorieën beste popartiest en beste vrouwelijke artiest. Ook sterren als Zac Efron, Jennifer Aniston, Taylor Swift, Emma Watson en Rihanna vielen in de prijzen.

De prijs voor beste komedieserie ging naar The Big Bang Theory. In de categorie drama won Grey’s Anatomy.

Sandra Bullock was de eerste die werd gekroond tot favoriete filantroop.

Het evenement, dat in Los Angeles plaatsvond, werd aan elkaar gepraat door actrice Kaley Cuoco. Onder anderen Christina Aguilera, Jason Aldean en Alicia Keys traden op. (MB)

Beeld: Getty Images