Rafael van der Vaart is verhuisd

Rafael van der Vaart woont weer alleen. Hij heeft de echtelijke woning in Hamburg verlaten, nu hij en zijn vrouw Sylvie...

Lees ook

Rafael van der Vaart woont weer alleen. Hij heeft de echtelijke woning in Hamburg verlaten, nu hij en zijn vrouw Sylvie hebben besloten te gaan scheiden. De Duitse boulevardkrant Bild heeft foto’s van de verhuiswagen voor de deur van het koppel. Sylvie blijft in het appartement wonen met hun 6-jarige zoontje Damian.

Het gezinnetje woonde pas zes weken in het enorme appartement van 400 vierkante meter. Rafael vertelt aan Bild: “Ik heb een andere woning gevonden. Ik betrek het appartement na mijn terugkeer van het trainingskamp in Abu Dhabi. Daar kan ik in alle rust nadenken over mijn toekomst.”

Het nieuwe appartement van Raf is met 200 vierkante meter de helft kleiner en bevindt zich eveneens in Hamburg. Voor Damian richt Rafael een kinderkamer in. Donderdagavond keert Rafael met zijn voetbalteam HSV terug in Hamburg. Rafael smeekt de media zijn privacy te respecteren: “Het is al niet gemakkelijk voor alle betrokkenen.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook