Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie van der Vaart en medium Sarina uit elkaar

Het zit Sylvie van der Vaart bepaald niet mee! Na de breuk met man Rafael van der Vaart, moet Sylvie het vanaf nu ook zo...

Sylvie van der Vaart en medium Sarina uit elkaar

Het zit Sylvie van der Vaart bepaald niet mee! Na de breuk met man Rafael van der Vaart, moet Sylvie het vanaf nu ook zonder haar steun en toeverlaat Sarina stellen. De twee hebben in goed overleg een einde gemaakt aan hun samenwerking, meldt RTL Boulevard.

Het speculeren over de precieze reden van de scheiding blijft doorgaan. Eerst beweerden boze tongen dat Nikkie Plessen de oorzaak was van alle ellende, waarna zelfs Ali B het moest ontgelden in de Duitse media. Ook medium Sarina zou een dubieuze rol hebben gespeeld in de relatie tussen Syl en Raf.

Die laatste laat nu via haar man aan het entertainmentprogramma weten dat ‘de hausse aan publiciteit’ de doorslag heeft gegeven om ermee te stoppen. “Publiciteit die niet in het belang is van Sarina of Sylvie.” Gelukkig heeft Sylvie altijd haar beste vriendin Sabia Bouhlarouz nog om haar hart bij uit te storten. Die begrijpt haar immers als geen ander… (MB)

Beeld: Getty Images