Destiny’s Child live tijdens Super Bowl

Werd eerst al bekend dat Destiny’s Child met een gloednieuw album komt, is nu ook zeker wanneer het drietal voor het eer...

Lees ook

Werd eerst al bekend dat Destiny’s Child met een gloednieuw album komt, is nu ook zeker wanneer het drietal voor het eerst weer live te bewonderen is: tijdens de half time-show van de Super Bowl, schrijft US Weekly.

De rust-act tijdens de finale van het American football-seizoen is wereldwijd een van de best bekeken tv-momenten van het jaar. Vorig jaar werd al bekend dat Beyoncé die ruimte gaat invullen. Destiny’s Child-collega’s Kelly Rowland en Michelle Williams voegen zich bij haar op 3 februari in New Orleans.

Volgens bronnen opent Beyoncé de show alleen, waarna halverwege Michelle en Kelly opkomen. Met z’n drieën zingen ze een medley van hun grootste hits. Ook brengen ze het nummer Nuclear ten gehore, hun eerste nieuwe track in acht jaar, geproduceerd door Pharrell Wiliams. Tijdens de finale van het optreden is Beyoncé weer solo te bewonderen. De show wordt live uitgezonden op de Amerikaanse televisie. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook