Britney Spears en Jason Trawick uit elkaar

Opnieuw een break-up in celebrityland. Britney Spears en haar verloofde Jason Trawick zijn uit elkaar. Het stel bevestig...

Lees ook

Opnieuw een break-up in celebrityland. Britney Spears en haar verloofde Jason Trawick zijn uit elkaar. Het stel bevestigt vrijdag 11 januari de verloving af te blazen. Britney en Jason zullen als vrienden uit elkaar gaan.

De Toxic-zangeres laat in de verklaring weten dat het besluit door het tweetal gezamenlijk genomen is. “Ik zal altijd dol op Jason zijn en we zullen zeker vrienden blijven”, meldt Britney. Ook Jason laat weten dat het stel op goede voet uit elkaar gaat: “Nu we dit hoofdstuk afsluiten kunnen we aan een nieuw beginnen. Ik zal altijd om haar en haar zoons blijven geven.”

Manager / verloofde
Jason was behalve verloofde van Britney in eerste instantie ook haar manager. Toen de twee een relatie kregen, legde hij de taak van manager echter naast zich neer. Samen met Britney’s vader heeft Jason wel nog steeds het zeggenschap over het vermogen van de zangeres.

Inzinking
Spears werd in 2008 onder curatele van haar vader gesteld na een psychische inzinking. In de zomer kreeg Trawick toestemming van de popdiva en de rechter om beslissingen te nemen over verschillende aspecten in het persoonlijke leven van Spears. Volgens TMZ zou Trawick hier mee gestopt zijn.
Het koppel verloofde zich in 2011, nadat ze in mei 2010 begonnen met daten.

Huwelijk
Spears heeft twee zoons uit een eerder huwelijk met Kevin Federline, met wie zij trouwde in 2004. Na een huwelijk van twee jaar eindigde de relatie.

X Factor
Deze week maakte de zangeres officieel bekend te stoppen met het jureren bij X Factor, na één seizoen in het jurypanel zou ze zich meer willen gaan focussen op haar muziekcarrière.

Laatste nieuws

Zie ook