Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geen tweede kindje voor Miranda Kerr en Orlando Bloom

Miranda Kerr (29) en Orlando Bloom zijn niet van plan binnenkort al voor een tweede kindje te gaan. Het topmodel laat aa...

Geen tweede kindje voor Miranda Kerr en Orlando Bloom

Miranda Kerr (29) en Orlando Bloom zijn niet van plan binnenkort al voor een tweede kindje te gaan. Het topmodel laat aan People weten momenteel te druk te zijn voor nog een baby. “We hebben het allebei zo druk, dat ik vind dat het nu goed is om tijd met elkaar door te brengen. En niet overhaasten en al aan meer kinderen beginnen.”

Het Victoria’s Secret model en de Pirates of the Carribean-acteur hebben samen een zoontje, Flynn (2). “We genieten nu volop van onze tijd met Flynn. Hij zit vol liefde en is zo prachtig”, aldus Kerr, die aangeeft dat het tussen haar en Orlando nog altijd goed zit.

Eerlijkheid en communicatie beschouwt Kerr als de belangrijkste waarden binnen een gelukkig huwelijk. “We Skypen veel, zeker nu we onze zoon hebben. Ik ben niet echt een spraakzaam persoon over de telefoon. Ik stuur liever berichtjes. Het is behoorlijk lastig mij aan de telefoon te krijgen.”