Mooiste kapsels @ Golden Globes 2013

Als er een evenement is waar we de nieuwste haartrends kunnen spotten, dan is het wel tijdens de uitreiking van de Golde...

Lees ook

Als er een evenement is waar we de nieuwste haartrends kunnen spotten, dan is het wel tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Gelukkig was er dit jaar aan mooie kapsels ook geen gebrek. Het urenlang voor de spiegel staan, werd beloond met een paar prachtige creaties. Eén trend kunnen we al verklappen: krullen en waves! Hierbij onze favorieten…

Krullen & waves
Een ding is zeker: de krultang heeft overuren gedraaid in Hollywood. Zowel Jennifer Lopez als Heidi Klum, Jessica Alba en Megan Fox kozen voor een krullend, maar klassiek kapsel waarbij het haar aan een kant werd gedragen. Als je het ons vraagt, scoren deze dames de award voor mooiste hairdo! En dat ook nog in combinatie met prachtige jurken.

Ook de actrices Claire Danes en Jessica Chastain hebben een subtiele krul gecreëerd. Mooi en leuk om ook eens zelf te proberen als je een feestje hebt.

Jennifer Lopez – Heidi Klum – Jessica Alba

Los haar
Hoewel je denkt dat bij feestelijke gelegenheden de celebs massaal het haar omhoog gooien, zien we dit jaar het tegenovergestelde. Los haar is de trend en dat weten model Rosie Huntington-Whiteley en Amanda Seyfried goed te vertalen. Leuk en origineel: het mini-kuifje van Rosie. Ook hier zie je dat het haar weer aan een kant wordt gedragen.

 Claire Danes – Mega Fox – Anna Hathaway

Jessica Chastain – Amanda Seyfried – Rosie Huntington-Whitely

Opgestoken haar
Volumineuze lokken: daar draait het bij Adele om. We zijn deze hairdo van haar gewend, maar  het staat haar iedere keer weer geweldig! Grote winnares Jennifer Lawrence, die de award voor Beste Actrice Musical/Comedy, koos voor een mooie opgestoken kapsel met een lage, subtiele knot. Ook het haar van Taylor Swift is een kunstwerk op zich. Als je foto’s van de achterkant bekijkt, dan zie je dat het haar mooi om is gevouwen.

Taylor Swift – Adele – Jennifer Lawrence

Bron beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook