Victoria redt haar huwelijk met een verhuizing

Waar David Beckham (37) precies gaat voetballen wordt naar verwachting pas in de komende paar weken bekend, maar de koge...

Lees ook

Waar David Beckham (37) precies gaat voetballen wordt naar verwachting pas in de komende paar weken bekend, maar de kogel is voor de Beckhams door de kerk: ze vertrekken uit zonnig Californië, waar ze al bijna zes jaar met veel plezier wonen.

West-Londen wordt hun nieuwe woonplaats, een handige plek voor Victoria (38) om haar label te runnen en bovendien de regio met de beste scholen van heel Groot-Brittannië. Klinkt allemaal heel goed, maar onder het oppervlak borrelt het, melden insiders.

Zoons Brooklyn (13), Romeo (10) en Cruz (7) willen helemaal niet vertrekken en namen al verdrietig afscheid van hun klasgenootjes. Maar ook al voelt iedereen zich helemaal op zijn plek in LA, toch ziet Vic meeverhuizen met manlief als de enige manier om haar huwelijk te redden. “Ze heeft hem gesmeekt om te blijven”, onthult een kennis aan het Britse Now Magazine. “Ze houdt heel erg van hun leven in Amerika en voelt zich nu gedwongen om te vertrekken. Ze vindt het belangrijk dat het gezin bij elkaar blijft. Het laatste wat ze wil is alleen met de kinderen achterblijven.” Er zit eigenlijk niets anders op dan David achterna reizen, vertelt ook een andere insider.

“Ze herinnert zich nog heel goed de tijd dat David in Madrid zat en zij in Londen. Als David in zijn eentje ergens gaat wonen, vreest Victoria voor een herhaling van het verhaal Rebecca Loos.” Dat nooit weer, deed Victoria al eens eerlijk uit de doeken tijdens een interview. “Je moet dingen opofferen voor je familie. Niks van wat ik doe, doe ik omdat het voor mijzelf het beste is.” Dus verruilt ze haar mooie villa in LA voor een – ongetwijfeld niet minder luxe en mooi – optrekje in de Britse hoofdstad.

Meer weten over de verhuisplannen, de uitgedunde vriendenkring van Victoria en het nieuwe onderkomen van de family, lees dan Grazia deze week!

 

Laatste nieuws

Zie ook