Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hot or not: Modalu bag van Pippa Middleton

Stuur Pippa Middleton een viertal tassen op en je verkoop stijgt explosief. Sinds de zus van Kate Middleton met de 235 e...

Hot or not: Modalu bag van Pippa Middleton

Stuur Pippa Middleton een viertal tassen op en je verkoop stijgt explosief. Sinds de zus van Kate Middleton met de 235 euro kostende Modalu tas is gespot, is de verkoop van het model tas vijftig keer omhoog gegaan.

Detail: om aan de vraag te kunnen voldoen zijn er maar liefst 100 extra werknemers aangenomen omde Modalu tas te kunnen produceren. Niet geheel verrassend heeft de fabrikant de bestseller een nieuwe naam gegeven, namelijk Pippa.

Modalu heeft geen officiële overeenkomst met Middleton, maar stuurde haar vier tassen in verschillende kleuren. Die vond ze zo mooi, dat ze een handgeschreven bedankje zou hebben teruggestuurd.

“Ik zit al 25 jaar in het vak en heb nog nooit zo’n groei meegemaakt”, vertelt Mike Hiscock, uitvoerend directeur van het tassenmerk. “Binnen 24 uur nadat Middleton met de tas werd gefotografeerd, stonden onze lijnen roodgloeiend en wilde iedereen weten waar ze een exemplaar konden vinden. De verkoop groeide van 12.000 euro per maand naar 600.000.” (DW)

Wat vind jij van de tas: hot or not?

Beeld: Getty