Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Christina Curry heeft het licht gezien

Christina Curry is klaar met Los Angeles. De dochter van Adam Curry en Patricia Paay wil zich zo snel mogelijk weer in N...

Christina Curry heeft het licht gezien

Christina Curry is klaar met Los Angeles. De dochter van Adam Curry en Patricia Paay wil zich zo snel mogelijk weer in Nederland vestigen.

“Al die tijd ben ik blijven volhouden dat ik het daar hartstikke leuk had. Ik weigerde terug te gaan naar Nederland en ik wilde me niet door mijn ouders laten dwingen tot andere keuzes. Ontzettend dwars gewoon, echt tienergedrag”, geeft ze deze week toe in Grazia.

“Maar eindelijk durf ik hardop uit te spreken hoe ongelukkig ik me daar altijd heb gevoeld: mijn relatie was slecht en ik heb daar geen vrienden. Ik rende er alleen maar weg  voor mijn problemen. Ik voelde me depressief en had problemen met alcohol. Nu ik dat durf toe te geven, is er een last van mijn schouders gevallen.”

Het klooster in

Christina ging voor het EO-programma Op zoek naar God een week het klooster in, samen met nog vier dames. “Het klinkt misschien gek dat je in één week tijd het licht ziet, maar weet je hoe veel uren je daar hebt om na te denken? Dat is voor mij heel waardevol geweest. Ik ben dichter bij mezelf gekomen dan ooit.”

Aan wonen in LA moet ze dan ook niet meer denken. “Iedereen is er zo oppervlakkig en leeg. Ik ben blij dat ik er niet meer bij hoor.”

“Ik heb niet zo’n behoefte meer om mezelf te laten gelden. Ik hoef niet te feesten en ik hoef aan niemand te bewijzen hoe leuk ik ben. Ik vind mezelf oké en heb daar niemand anders voor nodig.”

Lees het hele interview met Christina deze week in Grazia!

Beeld: ANP