Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anouk Smulders moet hard aan de bak

Je zou het niet zeggen, maar Anouk Smulders gaat inmiddels richting de veertig. Als model is ze daar zeker mee bezig, ve...

Anouk Smulders moet hard aan de bak

Je zou het niet zeggen, maar Anouk Smulders gaat inmiddels richting de veertig. Als model is ze daar zeker mee bezig, vertelt ze deze week in Grazia.

“Als ik dit werk niet had gedaan, was ik waarschijnlijk slordiger met mijn lichaam omgegaan. Ik vind het zelf ook belangrijk om er goed uit te blijven zien, daarom zorg ik goed voor mijn huid, eet ik gezond en train ik drie keer in de week”, aldus Anouk.

“Ik vind het zo’n gelul als vrouwen roepen dat ze alleen maar fast food eten, maar wel gespierde billen hebben”, vervolgt ze. “En dat ze jong blijven door water te drinken en veel te slapen. Zo werkt het echt niet, ik moet hard aan de bak om af en toe nog een leuke modellenklus te krijgen.”

Anouk vindt het niet raar dat sommige vrouwen hier en daar een kleine of grotere ingreep laten doen om er mooi uit te blijven zien. “Ik zou in Hollywood niemand kunnen noemen die niets heeft gedaan, zelfs Meryl Streep helpt de natuur een handje, denk ik. Als er trucjes zijn om de boel op te peppen, waarom zou je ze dan niet gebruiken? Als het goed gebeurt, zie je er niets van.”

Of ze zelf ook ooit zulke maatregelen zal nemen? De moeder van twee sluit het niet uit. “Al ben ik waarschijnlijk te schijterig om in mezelf te laten snijden of spuiten. Ik houd het voorlopig bij een goede schoonheidsbehandeling eens in de zes weken.”

Lees het uitgebreide interview met Anouk deze week in Grazia!

Beeld: ANP