Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

DSquared2 lanceert kindercollectie

De Canadese tweeling Dean en Dan Caten, het creatieve duo achter DSquared2, breiden hun mode-imperium uit met een kinder...

DSquared2 lanceert kindercollectie

De Canadese tweeling Dean en Dan Caten, het creatieve duo achter DSquared2, breiden hun mode-imperium uit met een kinderlijn.

Naast de bestaande mannen- en vrouwencollecties, kunnen vanaf volgend jaar ook stoere meisjes en jongens tussen de nul en veertien jaar zich kleden in de uitgesproken DSquared2-items. Het duo heeft een vijfjarig contract ondertekend met Brave Kid, een fabrikant van kinderkleding welke onderdeel is van de Only the Brave-organisatie van Renzo Rosso. Hier vallen onder meer ook de kinderlijnen van John Galliano en Diesel onder.

De tweeling zal zowel kleding als accessoires ontwerpen met het herkenbare DSquared2 handschrift, zoals het Canadese esdoornblad. “Onze klanten zijn met ons gegroeid en nu hebben hun kinderen ook behoefte aan leuke outfits. Met deze junior-collectie creëren we eindelijk een volledige garderobe voor het hele gezin”, aldus de broers.

De schoenencollectie is voor de rekening van Andrea Montelpare, een Italiaanse producent gespecialiseerd in kinderschoenen.(DW)

Beeld: Getty