Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian: ‘Zwangerschap is een zegen’

Het was nogal een verrassing voor Kim Kardashian toen bleek dat ze zwanger is. De realityster onthulde dinsdag in de tal...

Kim Kardashian: ‘Zwangerschap is een zegen’

Het was nogal een verrassing voor Kim Kardashian toen bleek dat ze zwanger is. De realityster onthulde dinsdag in de talkshow Today dat ze vruchtbaarheidsproblemen heeft. Ook zus Khloé zou graag zwanger willen worden, maar dat is nog niet gelukt.

”Khloé is altijd erg open geweest over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ik heb er nooit echt over gesproken dat ik met dezelfde problemen kamp. Het was dan ook een aangename verrassing toen bleek dat ik in verwachting ben”, vertelt Kim. ”Het is een zegen, gezien mijn omstandigheden.”

Kourtney Kardashian heeft al twee kinderen met haar vriend Scott Disick. Volgens Kim kwam haar oudere zus met een gek voorstel: “Ze zei: Eén zus moet op al de kinderen letten zodat de ander dingen kan doen. En degene die oppast, moet gewoon alle kinderen borstvoeding geven”, aldus Kim. Alhoewel Kourtney dit geen raar voorstel vindt, zegt ze dat ze het niet serieus bedoelde.

De socialite onthulde verder dat ze in de toekomst graag wil trouwen met haar liefje Kanye West. ”Het is iets waar we over praten, maar voorlopig focussen we ons op de baby.” (LS)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images