‘Bradley Cooper heeft geen trek in Taylor Swift’

Bradley Cooper (38) moet de jonge aanbidsters van zich af slaan. Eerder werd hij gelinkt aan Jennifer Lawrence (22), nu...

Lees ook

Bradley Cooper (38) moet de jonge aanbidsters van zich af slaan. Eerder werd hij gelinkt aan Jennifer Lawrence (22), nu zou Taylor Swift (23) het op de acteur gemunt hebben.

Saillant detail: Taylor zou vriendin Jennifer hebben gevraagd haar aan Bradley te koppelen, aangezien die twee elkaar kennen van de set van de film Silver Linings Playbook, zo meldt RadarOnline.

Maar de Sexiest Man Alive van 2011 zou, net als in het geval van Jennifer Lawrence, geen trek hebben in zo’n jonge vriendin. “Bradley heeft geen enkele intentie iets te beginnen met Taylor”, zegt een bron. “Bradley is op zijn hoede voor iemand met een reputatie als Taylor. En ze is veel te jong voor Bradley. Hij wil een serieuze relatie.”

De twee zijn allebei sinds kort weer vrijgezel. De zangeres brak onlangs met Harry Styles van de band One Direction. Bradley en Zoe Saldana gingen eerder deze maand ook uit elkaar. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook