Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie en Rafael toch niet herenigd

In een officiële verklaring laat het management van Sylvie van der Vaart weten dat er absoluut geen sprake is van een he...

Sylvie en Rafael toch niet herenigd

In een officiële verklaring laat het management van Sylvie van der Vaart weten dat er absoluut geen sprake is van een hereniging tussen de presentatrice en haar man Rafael van der Vaart. De berichtgeving van Duitse media klopt niet: “Sylvie van der Vaart heeft over dit onderwerp geen interview gegeven.”

Vanochtend meldde de Duitse krant Bild dat Sylvie en Rafael mogelijk weer bij elkaar gaan komen. Het management van het sterrenkoppel laat echter weten dat hier voorlopig nog geen sprake van is. Het stel was “verrast” door de berichtgeving in de Duitse media.

“Reeds eerder hebben Rafael en Sylvie de media gevraagd hen de ruimte te geven om in alle rust te kunnen werken aan de breuk in hun relatie. Berichtgeving zoals vandaag draagt daar niet aan bij”, zo valt te lezen in de verklaring van het management van het koppel.

“Rafael en Sylvie hebben op dit moment goed contact met elkaar, wat mede in het belang is van Damian, maar van een hereniging is geen sprake.” Volgens de woordvoerder “zal de toekomst leren” of ze ooit weer bij elkaar komen, maar “Rafael en Sylvie hebben ieder de tijd en ruimte nodig om de huidige situatie op zich te laten inwerken om vervolgens de voor hen en Damian juiste beslissingen te kunnen nemen naar de toekomst toe.” (MB)

 

Beeld: Getty Images