Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessica Simpson belooft zich niet vol te proppen

Jessica Simpson is, nu ze voor de tweede keer zwanger is, niet van plan om alles te eten wat ze in het vizier krijgt. “I...

Jessica Simpson belooft zich niet vol te proppen

Jessica Simpson is, nu ze voor de tweede keer zwanger is, niet van plan om alles te eten wat ze in het vizier krijgt. “Ik realiseerde me de vorige keer niet dat je zo snel zo veel kilo’s kunt aankomen.”

Jessica deed zich tijdens haar zwangerschap van dochter Maxwell tegoed aan alles wat ze lekker vond en dat waren geen blaadjes sla en plakjes komkommer. “Ik maakte helemaal geen gezonde keuzes”, bekende de zangeres dinsdagavond in de talkshow van Jay Leno. “Ik heb niet één keer op de weegschaal gestaan.” Jessica wilde niet zeggen hoe veel ze was aangekomen, maar het was ‘veel meer dan doktoren zouden aanbevelen’.

De zangeres sloot een miljoenendeal met Weight Watchers om van haar zwangerschapskilo’s af te komen. Dat lukte, maar toen ontdekte ze dat ze ongepland opnieuw in verwachting was.

In de talkshow noemt ze de tweede zwangerschap ‘een plan van God’. “Ik was ontzettend in shock, want ik ging door al die hormonale fases en probeerde juist weer de oude Jessica te worden. Maar toen begon alles weer van voor af aan.”

Jessica is nog steeds van plan om te trouwen met haar verloofde Eric Johnson. “We hebben al twee keer een datum geprikt, maar hij blijft me maar zwanger maken”, grapte ze. “De volgende keer houd ik mijn benen bij elkaar.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images