Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shakira organiseert babyfeestje voor Unicef

Shakira organiseert een babyshower, een feestje waarbij de gasten een cadeautje voor moeder en kind meenemen. De Colombi...

Shakira organiseert babyfeestje voor Unicef

Shakira organiseert een babyshower, een feestje waarbij de gasten een cadeautje voor moeder en kind meenemen. De Colombiaanse zangeres doet het wel net even anders dan de standaard babyshower: het wordt een virtueel evenement waar de hele wereld voor is uitgenodigd. De cadeautjes die de gasten kopen, worden aan Unicef gedoneerd.

“Om de komst van ons eerste kind te vieren, hopen we dat, in zijn naam, andere minder bevoorrechte kinderen in hun basisbehoeften kunnen worden voorzien door middel van cadeaus en donaties”, aldus Shakira en haar vriend Gerard Pique in een uitnodiging die in handen is van onder meer Us Weekly.

“Alle aanstaande ouders overal ter wereld hebben dezelfde hoop en dromen voor hun kinderen als die wij hebben. Veel van hen hebben echter niet dezelfde kansen. Wij weten dat we dit samen kunnen veranderen.”

Op de website shakira.socialtoaster.com kunnen fans zich aanmelden voor de babyshower. Vervolgens kunnen ze via de website een cadeau naar keuze kopen, bijvoorbeeld een klamboe voor 5 dollar of een poliovaccin voor 10 dollar. Alle deelnemers kunnen een persoonlijk bedankje verwachten van Shakira en de FC Barcelona-voetballer.

Shakira is goodwill-ambassadeur van Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Ze heeft ook een eigen stichting, Pies Descalzos, waarmee ze opkomt voor straatkinderen in Colombia.

De 35-jarige latina heeft sinds eind 2010 een relatie met de precies 10 jaar jongere Gerard. Samen verwachten ze hun eerste kindje, een zoon. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images