Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Britney Spears houdt haar geld in haar zak

Britney Spears is niet van plan om haar zuurverdiende centen te delen met haar ex-verloofde Jason Trawick. Hij krijgt ni...

Britney Spears houdt haar geld in haar zak

Britney Spears is niet van plan om haar zuurverdiende centen te delen met haar ex-verloofde Jason Trawick. Hij krijgt niets en dat verwacht hij ook niet, vertelt een insider aan RadarOnline.

“Jason heeft een aantal jaar van zijn leven gewijd aan het zorgen voor Britney en haar zaken, maar hij gaat bij haar weg met enkel het geld dat hij heeft verdiend met X Factor – en dat vindt hij prima”, aldus de bron. “Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij geen liefdadigheid nodig heeft.”

Jason werkte eerder als artiestenmanager voor onder anderen Hilary Duff en Taylor Swift, en maakt zich dan ook geen zorgen over zijn financiën. “Jason verdiende goed en was erg succesvol voordat hij en Britney iets kregen, en hij is er zeker van dat hij weer succesvol wordt.”

Het koppel ging vorige week na een relatie van drie jaar uit elkaar. De 31-jarige zangeres en voormalig jurylid bij X Factor heeft twee zoontjes uit een eerder huwelijk met Kevin Federline. Dit huwelijk liep in 2006 op de klippen. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images