Blog: On the Rocks?

Waar het Hollywood-celebs aangaat, zijn er twee roddelonderwerpen die het altijd goed doen: eventuele zwangerschappen (J...

Waar het Hollywood-celebs aangaat, zijn er twee roddelonderwerpen die het altijd goed doen: eventuele zwangerschappen (Jennifer Aniston is inmiddels al een jaar of vier ‘zeker weten zwanger’) en op handen zijnde echtbreuken.

Sommige beroemde stellen zijn werkelijk continu onderwerp van scheidings-speculaties. Neem Miranda Kerr en Orlando Bloom. Ze geven toe dat ze elkaar zelden zien, maar voor de rest zijn ze naar eigen zeggen nog altijd blissfully happy. Uh uh. Een tijdje geleden plaatste Miranda een foto van zichzelf op Twitter, waarop duidelijk te zien was dat ze haar trouwring niet droeg. Ook is ze diverse malen buiten gespot zonder de ring. Een statement? Ring door dreumeszoon in de wc gekieperd? Bij de juwelier in verband met steentje los?

Het Victoria’s Secret model en haar Legolas houden de lippen stijf op elkaar, behalve om te zeggen dat ze veel skypen, echt echt écht heel gelukkig zijn met elkaar, en oh ja, ‘geen tijd hebben’ voor een tweede kind. Ik denk er het mijne van. We weten allemaal hoe het doorgaans afloopt met koppels die het allebei zo druk hebben met hun florerende carrières, dat ze elkaar slechts heel soms zien. Toch, Sylvie en Raf? En hoe zit het met alle verhalen over Miranda die het wel heel erg gezellig heeft met huisvriend en serial model-dater Leonardo DiCaprio? Gevalletje ‘waar rook is, is vuur?’ Of gewoon vuige roddels? Natúúrlijk ontkennen Kerr en Bloom de geruchten. Het zou ook een beetje gek zijn als je Miranda op de rode loper zou vragen naar haar relatie, en ze zou antwoorden: ‘Tja, gaat eigenlijk heel slecht. Die drie keer per jaar dat ik hem tegenkom, vechten we elkaar de tent uit. Maar ja, ik heb ooit ‘I do’ gezegd, hè? Ik kijk het nog even aan.’ Afgelopen zondag leken ze enorm gelukkig bij de Golden Globes, dat dan weer wel. Het kan ook een statement zijn, maar het zag er oprecht uit. Ik snap er niks meer van. Al met al zet ik toch nog steeds mijn geld in op een breuk. En dan zeg ik over een halfjaar ‘I told you so’.

 

Laatste nieuws