Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trijntje Oosterhuis heeft draad weer opgepakt

Trijntje Oosterhuis had het even moeilijk na haar scheiding, maar het gaat nu weer een stuk beter met de zangeres. “Er z...

Trijntje Oosterhuis heeft draad weer opgepakt

Trijntje Oosterhuis had het even moeilijk na haar scheiding, maar het gaat nu weer een stuk beter met de zangeres. “Er zijn mensen die er veel erger aan toe zijn dan ik als ze uit zo’n situatie komen”, vertelt ze in het AD.

In juli van vorig jaar besloten Trijntje (39) en haar man Sander van den Eeden, met wie ze twee kinderen heeft, een punt achter hun huwelijk te zetten. “Natuurlijk is het af en toe heel moeilijk geweest”, zegt ze.

“Ik heb geleerd dat je gewoon door moet”, vervolgt het jurylid van The Voice of Holland. “Ik heb twee kinderen, een heel mooi leven. Het is natuurlijk heel naar als je relatie verbroken wordt, dan moet je weer opnieuw ‘landen’ zoals ze dat noemen.”

Dat landen is de zangeres inmiddels gelukt. “Je vergroeit met elkaar en als je dan weer alleen bent, dan wordt het ook weer zoals het was. En zoals het was, was het óók heel erg mooi. Ik heb een geweldig talent gekregen en een passie.”

De breuk heeft haar sterker gemaakt. “Je wordt alleen geboren en je gaat alleen dood, dus je moet van jezelf uitgaan. Ik gun het niemand, maar het zou voor iedereen leerzaam zijn”, denkt ze. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP