Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babyboom onder de sterren!

Er is weer een ware babygolf gaande in sterrenland. De ene celebrity na de andere laat weten zwanger te zijn. Welke ster...

Babyboom onder de sterren!

Er is weer een ware babygolf gaande in sterrenland. De ene celebrity na de andere laat weten zwanger te zijn.

Welke sterren zijn in blijde verwachting?

Jenna Dewan-Tatum en sexiest man alive Channing Tatum verwachten hun eerste kindje. Jessica Simpson heeft eindelijk bevestigd in verwachting te zijn van haar tweede spruit!

Kristen Bell en liefde Dax Shepard trouwen niet totdat hun homoseksuele vrienden dat ook mogen. Wél verwelkomen ze binnenkort hun eerste kindje. Peaches Geldof laat er een gras over groeien en is kort na de geboorte van zoontje Astala weer zwanger!

Zangeres Shakira en Gerard Piqué zijn in blijde verwachting. Wordt het een zangeresje of een kleine profvoetballer? En ook Lily Rose Cooper kan haar geluk niet op: een broertje of zusje voor dochtertje Ethel Mary!

Na acute zwangerschapsmisselijkheid mocht Kate Middleton weer naar huis. Nu zij en Prins William een kindje verwachten houdt Engeland hen nog meer in de gaten. Nederland let een beetje op Lara Stone, want ook zij bevalt in 2013 van haar eerste spruit. (LS)

Beeld: Getty Images