Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian woedend op ex Kris Humphries

Kim Kardashian is verschrikkelijk boos op haar ex Kris Humphries. Ze vindt dat de basketballer haar leven verpest. Kim e...

Kim Kardashian woedend op ex Kris Humphries

Kim Kardashian is verschrikkelijk boos op haar ex Kris Humphries. Ze vindt dat de basketballer haar leven verpest.

Kim en Kris waren in 2011 72 dagen een getrouwd stel. Eind oktober van dat jaar besloot de brunette een punt achter het huwelijk te zetten. Sindsdien zijn de twee zowel in de media als in de rechtszaal flink aan het kibbelen en de scheiding is nog steeds niet rond. Kim, inmiddels zwanger van haar nieuwe liefje Kanye West, wordt helemaal gek van de situatie.

“Kim is woedend omdat ze wettelijk gezien nog steeds met Kris getrouwd is”, vertelt een ingewijde aan RadarOnline. “Ze vindt het geweldig om zwanger van Kanye te zijn, maar het lukt door dat gedoe met Kris nog niet om er echt van te genieten. Kim denkt dat hij vastberaden is om haar door het slijk te halen door de rechtszaak zo lang mogelijk te laten voortslepen.”

Kanye maakte afgelopen zondag tijdens een optreden in Atlantic City bekend dat zijn vriendin in verwachting is. De rapper en realityster zijn sinds april van vorig jaar een stelletje. Hun baby ziet naar verwachting eind juni het levenslicht. Tegen die tijd zijn Kim en Kris waarschijnlijk ook op papier uit elkaar, maar zeker is dat niet.

“Het zou goed kunnen dat Kim en Kris nog steeds getrouwd zijn als haar kindje geboren wordt en dat vindt ze een walgelijk idee”, gaat de bron verder. “Kris houdt niet op tot ze het huwelijk nietig laat verklaren en ze toegeeft dat het allemaal nep was. Maar Kim is dat niet van plan, want ze is bang dat het haar merk kan beschadigen.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images