Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

J.Lo: ‘Casper is mijn beste maatje’

Jennifer Lopez ziet haar vriend Casper Smart als haar beste maatje. “Hij is fantastisch”, zegt de zangeres in Harper’s B...

J.Lo: ‘Casper is mijn beste maatje’

Jennifer Lopez ziet haar vriend Casper Smart als haar beste maatje. “Hij is fantastisch”, zegt de zangeres in Harper’s Bazaar over haar bijna twintig jaar jongere geliefde. “Hij is mijn beste vriend.”

“Ik kan hem alles vertellen”, gaat J.Lo verder over de danser, met wie ze sinds eind 2011 samen is. “Het maakt niet uit of ik me slecht of goed voel: hij kan me weer opbeuren en liefde en steun geven.” Casper werd in eerste instantie nog gezien als een zoveelste toy boy voor La Lopez na haar scheiding van Marc Anthony, maar de relatie lijkt na ruim een jaar echt vaste vormen aan te nemen.

De zangeres vertelt in het interview ook waarom ze niet voor een derde seizoen heeft plaatsgenomen in het jurypanel van American Idol. “Mijn beroep is niet jurylid. Ik ben zangeres, danseres en actrice. Dat is dus wat ik hoor te doen. Daardoor ben ik tevens een betere moeder en een beter persoon.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images