Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Naomi Campbell aangevallen door overvallers

Naomi Campbell werd twee weken geleden gespot met krukken en in een rolstoel. New York Post weet nu wat er is gebeurd me...

Naomi Campbell aangevallen door overvallers

Naomi Campbell werd twee weken geleden gespot met krukken en in een rolstoel. New York Post weet nu wat er is gebeurd met het voormalig topmodel: ze is aangevallen en beroofd in de straten van Parijs.

”Het was erg beangstigend. Naomi denkt dat de dader haar al een tijdje in de gaten hield en geduldig heeft gewacht tot het moment dat ze alleen was”, onthult een bron. ”Ze werd aangevallen en beroofd op de straat, terwijl ze een taxi aanhield.”

Het ging er volgens de insider nogal ruw aan toe. ”Ze heeft haar been bezeerd, toen ze met veel geweld op de grond werd geduwd. Ze was, heel begrijpelijk, erg van slag door het voorval.” Naomi heeft een gescheurde knieband overgehouden aan de overval.

Het is nog onduidelijk wat de overvaller heeft gestolen, maar waarschijnlijk was de dader uit op Naomi’s kostbare juwelen. Het model zou op verzoek van de Franse politie niet over de overval hebben gesproken in de media. Een onderzoek is namelijk nog gaande. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images