Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Coach Sylvie distantieert zich van beeldvorming in de media

Sarina Bruens, bekend van onder andere Life4You en al een lange tijd de mental coach van Sylvie, zou volgens Evert Sante...

Coach Sylvie distantieert zich van beeldvorming in de media

Sarina Bruens, bekend van onder andere Life4You en al een lange tijd de mental coach van Sylvie, zou volgens Evert Santegoeds, hoofdredacteur van de Privé, een ‘dubieuze rol’ spelen in het huwelijk van Rafael en Sylvie. In de berichtgeving over de scheidingsperikelen van Rafael en Sylvie krijgt Sarina een kwalijke rol toebedeeld.

Sarina Bruens zelf hekelt deze berichtgeving en laat aan het tvprogramma RTL Boulevard weten zich te distantiëren van deze ‘stemmingmakende en suggestieve berichtgeving’.

“In de krant van vanmorgen wordt een eenzijdig beeld van mij geschetst, door bewoordingen te gebruiken als mysterieus, magisch en zweverig”, zegt Sarina in haar verklaring. “Ik heb met Sylvie een zakelijke relatie als coach, zoals ik deze tevens voor vele anderen in top-posities heb.” Volgens Sarina is het haar taak niet om Sylvie te behoeden voor ‘het kwade’. “En een vergelijking met gebedsgenezeres Greet Hofmans raakt werkelijk kant noch wal.”

Sarina ontkent de geruchten dat ze is ingetrokken in het penthouse in Hamburg. “De suggestie dat ik enige rol zou spelen in de huwelijkscrisis van de familie Van der Vaart, wijs ik resoluut van de hand.”