Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heidi en Spencer opnieuw in realityserie

Heidi Montag en Spencer Pratt zijn terug op televisie. Even leek het erop dat we van het koppel uit The Hills verlost wa...

Heidi en Spencer opnieuw in realityserie

Heidi Montag en Spencer Pratt zijn terug op televisie. Even leek het erop dat we van het koppel uit The Hills verlost waren, maar het echtpaar is terug. Heidi en Spencer, beter bekend als ‘Speidi’, zal komende weken deelnemen aan de Britse versie van het programma Celebrity Big Brother.

Doen ze het voor de bekendheid, het geld of beide!? In ieder geval zal Speidi zal het Big Brother huis delen met tien andere ‘bekende’ huisgenoten. Het koppel zal als eenheid strijden tegen alle tien de overige kandidaten en lijkt de nieuwe reailty-uitdaging behoorlijk serieus te nemen.

“It’s going to be hard because I really don’t like other people. I’m ready to get in there. I’m ready to do battle. It’s on. We definitely want to win. My game plan is to make everyone just want to quit and leave”, aldus Spencer Pratt, die er in The Hills met grote regelmaat in slaagde het bloed bij iedereen onder de nagels vandaan te halen.