Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian aan de slag met personal trainer

Kim Kardashian doet er alles aan om in shape te blijven, nu ze zwanger is van haar eerste kindje met rapper Kanye West....

Kim Kardashian aan de slag met personal trainer

Kim Kardashian doet er alles aan om in shape te blijven, nu ze zwanger is van haar eerste kindje met rapper Kanye West. Zo liet de realityster deze week op haar blog weten met Tracy Anderson te trainen.

“Tracy helpt me de aanpassingen te maken die nodig zijn om me fijn en gezond te laten voelen. En belangrijker nog: ze helpt me een trainingsschema samen te stellen, dat veilig is voor de baby”, aldus Kim op haar blog.

Of Kim betaald krijgt om de celebrity trainer te promoten is niet duidelijk. Wel heeft Tracy toevallig net een nieuwe box met negen DVD’s uit, vol oefeningen voor zwangere vrouwen, genaamd The Pregnancy Project.

Tracy Anderson traint met veel verschillende Hollywoodsterren, waaronder Madonna en Gwyneth Paltrow. Zelfs onze eigen Sylvie zou thuis trainen met de DVD’s van Tracy.

Kanye maakte afgelopen zondag tijdens een optreden in Atlantic City bekend dat zijn vriendin in verwachting is. De rapper en realityster zijn sinds april van vorig jaar een stelletje. Hun eerste kindje ziet naar verwachting eind juni het levenslicht.