Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het einde van Sylvies sprookje

Het nieuws over de scheiding van Sylvie en Rafael kwam voor velen als een complete verrassing. In de zomer van 2011 leek...

Het einde van Sylvies sprookje

Het nieuws over de scheiding van Sylvie en Rafael kwam voor velen als een complete verrassing. In de zomer van 2011 leek er immers nog geen wolkje aan de lucht toen Rafael twitterde: ‘We renewed our vows in de Vegas Capel, Yes! Love my wife!’

Maar nu, anderhalf jaar later is het over en uit. Sylvie’s reactie op de vraag wat de reden van hun breuk is, is kort en duidelijk: “Hoewel het raar klinkt, houden we nog van elkaar. We zijn helaas in de loop der jaren uit elkaar gegroeid. Een proces dat niet eenvoudig te stoppen was.”

Toch leek het jarenlang alsof er niets was dat de twee uit elkaar kon laten gaan. Eerder liet Sylvie in Grazia weten: ’Ik ben gewoon zo gek-gek-gek op mijn man. Ik vind hem eigenlijk steeds lekkerder worden. Dat meen ik serieus.”

Ook Rafael leek nog lang niet klaar te zijn met zijn liefde voor Sylvie toen hij in een  interview met Playboy liet weten bereid te zijn te sterven voor zijn Sylvie.

De twee maakten er geen geheim van dat ze er alles aan deden om het spannend voor elkaar te houden; van romantische etentjes tot verleidelijke lingerie en pikante sms’jes. Sylvie eerder in Grazia: “Doordat wij zoveel onderweg zijn en allebei onze eigen carrière hebben, blijven we natuurlijk wel spannend voor elkaar. Als we elkaar dan zien, is het heel bijzonder. Dat is misschien wel het geheim van een succesvolle relatie.”

Maar het geheim lijkt haar kracht te hebben verloren. Terwijl eerdere geruchten over een breuk werden weggewuifd in Grazia – ‘Rafael en ik scheiden? Ben je gek! – lijkt het er deze keer toch van te komen.

Meer weten over Syl en Raf; de ontmoeting, de vonk die oversloeg, de geruchten rond hun huwelijk en de breuk? Lees dan deze week Grazia.