Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Matthew McConaughey mag weer cheeseburgers

Matthew McConaughey verloor flink wat kilootjes voor zijn rol in de film The Dallas Buyers Club. Nu mag hij gelukkig wee...

Matthew McConaughey mag weer cheeseburgers

Matthew McConaughey verloor flink wat kilootjes voor zijn rol in de film The Dallas Buyers Club. Nu mag hij gelukkig weer eten wat ‘ie wil.

In The Dallas Buyers Club speelt de 43-jarige acteur een man met aids. Voor de rol moest hij rond de 60 kilo wegen. “Als het niet was gelukt om dat gewicht te bereiken, had ik me echt geschaamd”, zegt Matthew tegen Extra.

Echt afzien was het dieet trouwens niet. “Ik at vooral verse vis en dat vond ik heerlijk. Het was niet zo dat ik verhongerde”, stelt de acteur zijn fans gerust.

Inmiddels heeft de man van model Camila Alves zijn streefgewicht van 75 kilo alweer bijna bereikt. Hij herinnert zich zijn eerste echte maaltijd na het project nog goed. “Een cheeseburger, baby! Ik haalde er eentje en heb 22 minuten zitten smikkelen.”

Matthew had dan ook een cheeseburger besteld met alles erop en eraan. “Ik vroeg de ober om extra groene pepers, extra uien, extra mayonaise, alles!” vertelt hij. De burger viel niet tegen. “Hij was precies zo lekker als ik had gehoopt.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images