Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mazzeltje voor dochter van Estelle Cruijff

‘Elk voordeel heb z’n nadeel’, zou Estelle Cruijffs oom Johan zeggen. Dat geldt zeker voor Estelles dochter Joëlle Gulli...

Mazzeltje voor dochter van Estelle Cruijff

‘Elk voordeel heb z’n nadeel’, zou Estelle Cruijffs oom Johan zeggen. Dat geldt zeker voor Estelles dochter Joëlle Gullit (15)! Nu haar moeder kilo’s lichter is, heeft het meisje er een heleboel spijkerbroeken bij.

Dat vertelt ze in het tijdschrift Fashionista, waarin ze haar enorme kledingkast showt. Haar kasten – gerangschikt op thema en favoriete items – zijn overvol. Maar als de krullenbol even niet weet wat ze moet aantrekken, duikt ze de walk-in closet van moeder Estelle in.

“Ik mag alles lenen wat ik wil, ook al ben ik er niet al te voorzichtig mee. Als ze ergens op is uitgekeken of een miskoop heeft gedaan, schuift ze het door naar mij. Ik heb al haar oude spijkerbroeken gekregen omdat ze zo is afgevallen. En we hebben dezelfde schoenmaat, dus ik hoef nooit hakken te kopen”, vertelt Joëlle.

De dochter van Estelle en oud-voetballer Ruud Gullit showt in het blad ook de Lanvin-sneakers die Badr Hari, de nieuwe vlam van haar moeder, voor haar heeft meegenomen uit Parijs. (MB)