Nederlands model trouwt met Boris Becker

Boris Becker heeft rond de middag in St. Moritz zijn ja-woord gegeven aan het Nederlandse model Sharlely Kerssenberg. De...

Lees ook

Boris Becker heeft rond de middag in St. Moritz zijn ja-woord gegeven aan het Nederlandse model Sharlely Kerssenberg. De Zwitserse plaats werd overspoeld door journalisten, cameraploegen en toeschouwers. Op het burgerlijk huwelijk, dat gesloten werd in het Segantini-museum, waren enkel vrienden en familie welkom. De Duitse zender RTL zond de bruiloft wel live uit.

SharlelyLilly voor de vrienden – droeg een witte vrouwensmoking, haar kersverse echtgenoot pakte uit met een grijs pak met krijtstrepen. In de auto op weg naar het altaar wist geen van beide tortelduifjes het droog te houden. De plechtigheid zelf verliep wel vlekkeloos, al vroeg de bruid zich plots luidop af of ze de huwelijksakte nu al met ‘Becker’ moest ondertekenen. Om 18 uur wordt het huwelijk in de kerk ingezegend. Daar zal Kerssenberg in een trouwjurk verschijnen.

Becker verbrak vorig jaar zijn verloving met Sandy Meyer-Wölden, de dochter van zijn voormalige manager. Volgens de 41-jarige ex-tennisser had hun liefde geen toekomst wegens het grote leeftijdsverschil. Nadat hij een punt achter hun verloving had gezet, knoopte hij een relatie aan met de tien jaar jongere Kerssenberg. Met haar had hij al eerder een relatie.

Het is niet de eerste keer dat ‘Boem Boem Boris’ eeuwige trouw beloofde. Eerder huwde hij met het Duitse model Barbara Feltus, die hij twee zonen schonk. Nadien verwekte hij ook nog een dochter bij het Russische model Angela Ermakova.

Laatste nieuws

Zie ook