Micky voelt zich vooral schuldig tegenover Adams dochter

Het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen, Micky Hoogendijk en Adam Curry. Als Grazia Micky komt interviewen, is Adam oo...

Lees ook

Het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen, Micky Hoogendijk en Adam Curry. Als Grazia Micky komt interviewen, is Adam ook aanwezig in Micky’s grachtenpand.

“Mijn leven was op orde, voordat ik Adam ontmoette”, aldus Micky. “En ineens stapt er dan iemand je leven binnen waarvan je zegt: You complete me.” Het voelde zo goed, dat Micky de stap met Adam durfde te nemen en ze een relatie aangingen.

Adam was wat minder gelukkig op het moment dat hij Micky ontmoette: “Ik was aan het sterven, And she woke me up. Met Micky kwam de kleur terug.”

“Natuurlijk is er een schuldgevoel, maar aan de andere kant zie ik ook hoe blij Adam is en hoe hij straalt en opbloeit bij mij. Daar hoef ik toch geen sorry voor te zeggen?”, zo vervolgt Micky. Al heeft ze wel schuldgevoelens richting Christina, de dochter van Adam en Patricia.

Micky vindt het voornamelijk vervelend dat ze zo te lijden heeft onder de scheiding en nieuwe relatie van haar vader. “Ik zei gisteren nog tegen Adam dat ik niet aan Christina heb gedacht toen ik hem kuste. En daar voel ik me heel erg… tjsa… Wij kunnen best tegen een stootje, en Patricia is een volwassen vrouw, maar er is een achttienjarig meisje dat de dupe is. Als ik Christina was en de nieuwe vriendin van mijn vader werd op deze manier geïntroduceerd, zou ik ook denken: Wat een kuthoer, flikker op. Tuurlijk. Dat beeld klopt alleen niet, de feiten liggen anders.”

Het complete, bijzonder openhartige interview met Adam en Micky lezen? De nieuwste Grazia ligt nog tot en met dinsdag in de winkel!

Laatste nieuws

Zie ook