Doutzen stelt vriendje voor aan het Nederlandse publiek

Nederlands topmodel Doutzen Kroes was in de laatste Amerikaanse Vogue al te bewonderen met haar vriend Greg Andrews. Ze...
Doutzen stelt vriendje voor aan het Nederlandse publiek

Nederlands topmodel Doutzen Kroes was in de laatste Amerikaanse Vogue al te bewonderen met haar vriend Greg Andrews. Ze maakten samen deel uit van een fantastische reportage waarbij verschillende modellen met hun grote liefde (van het moment) op de foto gingen.

Hoog tijd dat ook het Nederlandse publiek kennis mocht maken met de verkering van de Friese blondine. Die kans kregen wij gisteravond tijdens de uitzending van Raymann is laat.

Ruim 890.000 kijkers zagen gisteravond hoe tante Es op het veranda een gesprekje voerde met met een vrolijke Doutzen. In het publiek zat haar geliefde Greg die door tante Es middels de vraag; How did you decorate her? bij het gesprek betrokken werd.

Greg begrijpt blijkbaar genoeg Nederlands wat hij reageerde adrem: “Hoe ik haar versierde? Zij versierde mij!” De DJ en Music Producer vertelde vervolgens dat omstanders en voorbijgangers op straat helemaal stil viellen en hun aan bleef gapen toen ze samen aan het fietsen waren in Friesland.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72b8787207d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });