Steffi Koster wordt hét Andrélon-model voor Grazia

De Alkmaarse Steffi Koster is gekozen als vrouw met het mooiste haar van Nederland. In de zoektocht naar hét nieuwe Andr...

De Alkmaarse Steffi Koster is gekozen als vrouw met het mooiste haar van Nederland. In de zoektocht naar hét nieuwe Andrélon-model deden ruim 11.000 inzendingen mee.

De jury, bestaande uit Thijs Willekes, Hilmar Mulder en het Andrélon-team, roemde Steffi om haar prachtige volumineuze haar. De winnares van de categorie volume liet hiermee de andere vijf categorieën – steil, kort, slag, krul en opsteek – achter zich en ontving de hoofdprijs: “Ik was al overdonderd door het feit dat ik überhaupt in de finale stond. Maar dat ik ook nog eens van alle andere finalisten heb gewonnen, kan ik nog steeds niet bevatten. Fantastisch dat er zoveel mensen op mij hebben gestemd op de Facebook-pagina en website van Andrélon! Wat gaaf!”, aldus een blij verraste winnares.

Met haar overwinning schopt ze het tot hét Andrélon-model van Grazia en zal ze binnenkort in het blad te bewonderen zijn. Naast de vakjury hadden ruim 32.000 Nederlanders hun stem uitgebracht.
(JvH)

Laatste nieuws