Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? “ Collistar”

Gaat die zomer er nou komen of niet? Zo ja, dan moeten we nu als een dwaze de sportschool bezoeken, mogen we geen yogale...

Alexandra loves: ?  “ Collistar”

Gaat die zomer er nou komen of niet? Zo ja, dan moeten we nu als een dwaze de sportschool bezoeken, mogen we geen yogales meer afzeggen en wat vaker een extra rondje in het Vondelpark gaan rennen. Back in shape of te wel ‘shaping’ is het toverwoord voor de komende maanden.

Smeren, smeren, smeren…Gelukkig spelen de beautymerken daar handig op in en komt het Italiaanse Collistar met twee hele fijne producten. Toen ik die enorme tube (400 ml) Reshaping Body Slimming Treatment in handen kreeg, begon ik aarzelend met smeren. Een helse klus, gezien het oppervlakte van mijn lichaam. Toch viel het alleszinds mee. De geur riep bij mij meteen een vakantiegevoel op.

Het is een crème, maar hij voelt aan als een gel en trekt onmiddellijk in mijn huid. Heerlijk. Deze crème zorgt dat vet geen kans krijgt en werkt heel gericht tegen vochtophopingen, kortom hij werkt afslankend. Lang leve de drie bestandsdelen die er aan zijn toegevoegd. Cafeïne die zorgt voor vetsplitsing. Carnitine gaat nog even een stapje verder en elimineert die ellendige vetcellen en als laatste ruscogenine, een ingrediënt dat zorgt voor het vochtafvoerende effect. Daarnaast zijn er nog een heleboel werkstoffen die de huid steviger en soepeler maken.

Voor de boobiesDe tweede lancering van Collistar betreft de Bust Firming Cream-gel. Dit product is geschikt voor alle borsten, inclusief de wat grotere cupmaten. Ik dacht altijd dat crèmes, die daadwerkelijk iets voor je doen, ongelofelijk medicinaal of naar pepermunt moesten ruiken. Het fijne is dat dit bij Collistar niet het geval is. Beide geuren roepen een zomers vakantiegevoel op. Deze borstencrème lift, werkt verstevigd en houdt de huid soepel. Het liftende effect is direct zichtbaar. Ook geschikt voor je decolleté. Het belooft een fantastische zomer te worden!

Trattamento Snellente Rimodellante Corpo ( ook wel Rehaping Body Slimming Treatment genoemd) 400 ml € 50,90

 Crema-Gel Rassodante ( bust firming Gel) 150 ml €44,30 Vanaf eind maart te koop bij parfumerie of luxe drogisterij.