Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

As The World still Turns

Het is alweer vierenhalve maand geleden dat As The World Turns, mijn soap der soaps, stopte, maar het doet nog steeds pi...

As The World still Turns

Het is alweer vierenhalve maand geleden dat As The World Turns, mijn soap der soaps, stopte, maar het doet nog steeds pijn. Ik had de gewoonte om elke aflevering op te nemen op mijn HD-recorder, en hem ’s avonds – al dan niet versneld, hing een beetje af van de verhaallijnen – voor het slapen te kijken. Het is behoorlijk gênant, maar ik mis dat echt nog elke dag. Alleen al daarom vind ik het super aardig van de Nederlandse én Amerikaanse sterren dat ze deze zomer extra hard hun best doen om de leegte die ik nog elke dag voel na het afscheid van Lily, Holden, Carly en de rest, op te vullen. Want man, man, man, wat gebeurt er veel! Ik kan het nauwelijks bijhouden.

Ruud, Estelle en Badr, Froukje en haar gecancelde huwelijk én haar nieuwe boytoy, Lieke en de broer van Reinout…In Hollywood gaan ze eveneens lekker: Tom en Katie en de vechtscheiding die we allemaal al tijden zagen aankomen, maar alsnog onverwacht was, Johnny Depp en Vanessa. Het houdt niet op…Gelukkig wordt deze zomer ook de ene na de andere baby verwekt c.q. geboren. Het moet natuurlijk wel in balans blijven. Dit weekend schonk Kourtney Kardashian het leven aan dochter Penelope, en werd Sienna Miller voor het eerst moeder. Claire Danes verwacht haar eerste kindje, Matthew McConaughey en z’n vrouw hun derde, en Lily Allen is zwanger van nummer twee. Oh, en Reese Witherspoon heeft onlangs eindelijk bevestigd dat ze een ‘bun in the oven’ heeft, wat we natuurlijk allemaal allang wisten. Carla Bruni zal wel net zo lang wachten met de aankondiging dat ze (op haar 44e!) in blijde verwachting is van haar derde ‘bundle of joy.’

Maar dat zijn allemaal schandaalloze baby’s. Gelukkig zoemt in Hollywood het gerucht dat Kris Humphries (die 72 dagen getrouwd was met Kim Kardashian) zijn ex-vriendin Myla Sinanaj heeft bezwangerd. Hij claimt dat hij niet de vader van de ongeboren vrucht is, en eist nu een vaderschapstest.Actrice Uma Thurman zal één dezer dagen trouwens ook wel bevallen. Vader van haar baby is Arpad Busson, die al twee kinderen heeft met zijn ex Elle McPherson.

Zelfs de Europese royals zetten zich extra in om mij mijn soap te doen vergeten: Prinses Carolina trouwde haar C&A-prins, de Spaanse Felipe en Letizia lijken elkaar nu echt zat te zijn, en Felipe’s vader Juan Carlos bleek een geheel eigen invulling te geven aan de functie ‘persoonlijk assistent’. Hoezo komkommertijd? Nee mensen, ga vooral zo door. Ik waardeer het echt enorm. Ben As The World Turns al bijna vergeten.