Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Foto’s huwelijksreis Kate & William uitgelekt

Het Australische blad Women’s Day heeft een foto van prins William en zijn vrouw Kate tijdens hun huwelijksreis op de co...

Foto’s huwelijksreis Kate & William uitgelekt

Het Australische blad Women’s Day heeft een foto van prins William en zijn vrouw Kate tijdens hun huwelijksreis op de cover geplaatst.

Het getrouwde stel is vorig jaar op huwelijksreis geweest naar de Seychellen, een eilandengroep in de Indische oceaan. Van die reis is nooit één foto uitgelekt; tot vandaag. Iedereen kan nu meegenieten van het romantische tripje.

Het paar is ‘verrast en boos’ dat foto’s van hun huwelijksreis zijn gepubliceerd. De Britse pers heeft de foto’s nooit geplaatst uit respect voor de privacy van het paar. Een jaar na dato staat de niet-goedgekeurde foto dan toch op de voorkant van het populaire Australische weekblad Women’s Day.

De coverfoto, die werd genomen op de Seychellen, laat Kate zien in een sexy zwarte bikini en William in een gekleurde zwembroek. In het magazine staan nog vijftien foto’s, onder andere van het paar in het water.

De hoofdredactie van het blad heeft nog niet gereageerd op de commotie die deze publicatie teweeg heeft gebracht.

Ook de Britse pers had foto’s, maar heeft die nooit gepubliceerd ‘uit respect voor het paar’. In Australië denken ze daar blijkbaar anders over. Ondanks een onofficieel akkoord met de media zijn de afbeeldingen nu toch geopenbaard.